beplantingsplan

Beplantingsplan

Met een goed beplantingsplan kun je:

  • overzichtelijke en onderhoudsvriendelijke borders creëren
  • of juist meer bloemrijke borders aanleggen die aantrekkelijk zijn voor vlinders en bijen
  • en de mogelijkheid hebben om boeketten uit je eigen tuin te plukken!

Beplanting maakt een tuin compleet. Beplanting die het jaar rond aantrekkelijk is geeft de tuin echt wat extra’s. Afwisseling van bloei is heel belangrijk, maar ook groenblijvende elementen en hoogteverschillen. Zo geeft een boom in de tuin niet alleen natuurlijke schaduw, maar zorgt ook voor beschutting en beslotenheid. Met een goed beplantingsplan zorg je ook voor een goede afwatering van het (overvloedige) hemelwater en dat is tegenwoordig ook een belangrijk aandachtspunt.

Een beplantingsplan bestaat per plantvak uit een fotocollage van de beplanting en een lijst met Latijnse namen. Compleet met kleur, hoogtes en bloeitijden. Naar wens kan de beplanting ook op schaal ingetekend worden.

Laat je verrassen door mijn keuze van planten. Wanneer je zelf naar het tuincentrum gaat om plantjes aan te schaffen, kom je toch vaak thuis met de planten die je al kende. Een mooie border aanleggen vraagt kennis van veel planten, welke bij elkaar passen en ook hoe en met hoeveel je ze het beste kunt aanplanten. 

Met een  beplantingsplan van mij kun je zelf aan de slag in je tuin. Je kunt het natuurlijk ook aan mij overlaten om de beplanting te leveren en aan te planten.

Maak een afspraak

Prijzen vanaf € 395,- .

De prijzen zijn inclusief BTW, tarieven 2021.

 

beplantingsplan

Share