Nu het ontwerp van je nieuwe tuin er is, is het tijd voor de tuinaanleg

 

Tuinaanleg is een vak apart! Het uitmeten en aanleggen van je terras, borders en paden en de grondbewerking is vakwerk. 

De aanleg van je tuin is spannend want in eerste instantie ontstaat er een grote leegte. Je kunt je bijna niet voorstellen dat daar jouw nieuwe paradijsje zal ontstaan. Maar langzaamaan ontvouwen zich de contouren: het zand dat wordt uitgereden, de tuinaarde die wordt gestort, de paden die zichtbaar worden en het terras dat wordt aangelegd. De plantjes die de grond in gaan: dan wordt je tuindroom werkelijkheid.

Op basis van het definitieve ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan maak ik een prijsopgave voor de aanleg van je tuin. Ik heb een netwerk van betrouwbare en kundige hoveniers, grondwerkers, stratenmakers, timmerlui en elektriciens om me heen. Je kunt ervoor kiezen om mij de aanlegbegeleiding te laten doen. Zo kan ik het complete verhaal voor je organiseren. En je tuin van begin tot eind verzorgen!

Maak een afspraak

Tuinonderhoud

Na de aanleg van je tuin kan er als extra dienst een onderhoudscontract voor bepaalde tijd worden afgesloten. Zo kan ik op afgesproken tijden langskomen om onderhoudstips te geven of aanpassingen te doen. Op deze manier houd ik er zicht op dat jouw tuin zich zo ontwikkelt als bedoeld in het ontwerp.

Lijkt dit je wat? Graag bespreek ik alle mogelijkheden tijdens ons traject.

Maak een afspraak

 

 

Share