tuinaanleg

Nu het ontwerp van je nieuwe tuin er is, is het tijd voor de tuinaanleg

Tuinaanleg is een vak apart! Het uitmeten van je terras, borders en paden en de grondbewerking is vakwerk. 

De aanleg van je tuin is spannend want in eerste instantie ontstaat er een grote leegte. Je kunt je bijna niet voorstellen dat daar jouw nieuwe paradijsje zal ontstaan. Maar langzaamaan ontvouwen zich de contouren: het zand dat wordt uitgereden, de tuinaarde die wordt gestort, de paden die zichtbaar worden en het terras dat wordt aangelegd. De plantjes die de grond in gaan: dan wordt je tuindroom werkelijkheid.

Op basis van het definitieve ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan maak ik een prijsopgave voor de aanleg van de tuin. Ik heb een netwerk van betrouwbare en kundige hoveniers, grondwerkers, stratenmakers, timmerlui en elektriciens om me heen. Samen met hen maak ik jouw tuin naar jouw wens.

Zelf ben ik altijd betrokken bij de tuinaanleg als contactpersoon.

Maak een afspraak

Tuinonderhoud

tuinonderhoud

Na de aanleg van de tuin kan er als extra dienst een onderhoudscontract voor bepaalde tijd worden afgesloten. Zo kan ik op afgesproken tijden langskomen om onderhoudstips te geven of aanpassingen te doen. Op deze manier houd ik er zicht op dat de tuin zich zo ontwikkelt als bedoeld in het ontwerp.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

 

 

Share