tuinontwerp

Ben je toe aan een verandering in je tuin?

Dan ben je toe aan een nieuw tuinontwerp.

  • Ben je verhuisd? En is het huis wel naar je zin, maar de tuin helemaal niet?
  • Bevallen je borders je niet (meer)? Staan er bijvoorbeeld planten in waar je in het tuincentrum verliefd op werd maar die allemaal tegelijk bloeien waardoor de tuin in andere delen van het jaar saai is.
  • Wil je een onderhoudsvriendelijker tuin? Je houdt wel van tuinieren maar het wordt wat teveel. Of je houdt niet van tuinieren en je loopt altijd achter de feiten aan. 

Tuinontwerp

Ik kan je helpen om je tuin zo in te richten dat jij er gelukkig van wordt. Tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek en een rondje door de tuin maak ik een inventarisatie van jouw wensen.

Vervolgens ga ik aan de slag om die wensen te realiseren. Je ontvangt eerst een offerte waarin alle kosten overzichtelijk zijn gemaakt. Na akkoord begin ik met het inmeten van de tuin en maak ik een schetsontwerp. Dit schetsontwerp bespreken we samen zodat ik weet of ik op de juiste weg zit. De beslissingen en keuzes die we in dit gesprek maken krijgen vorm in een definitief ontwerp.

Maak een afspraak

tuinontwerp

Wat kost het en wat krijg je hier voor?

  • Ik kom langs voor een eerste (vrijblijvend) gesprek.
  • Je ontvangt een offerte met daarin een duidelijk overzicht van de kosten voor het ontwerp (en eventuele beplantingsplan).
  • Na akkoord en een vooruitbetaling van een deel start ik met inmeten van de tuin (het is handig wanneer er al maten bekend zijn of een plattegrond aanwezig is) en het maken van een schetsontwerp.
  • Ik kom 1 x langs voor de presentatie en bespreking van het schetsontwerp, en voer wijzigingen en definitieve keuzes door.
  • Je ontvangt een definitief ontwerp (handgemaakt en op schaal).

Prijzen vanaf € 495,- . De prijzen zijn inclusief BTW, tarieven 2021.

NB: extra correcties zijn uiteraard altijd mogelijk. Ik reken hiervoor een uurtarief van € 60,50 incl. btw.

Na het tuinontwerp volgt de beplanting

tuinontwerp

Ook kan ik een apart beplantingsplan voor je maken. Lees hier meer over beplantingsplannen.

Aan de hand van het definitieve ontwerp maak ik een prijsopgave voor de aanleg van je tuin.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met me op!

Maak een afspraak

Share